Managed hosting door True

Bitdefender komt met nieuw msp-programma

 

Het Roemeense Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen, heeft zijn Partner Advantage Network Program uitgebreid. Via deze uitbreiding kunnen resellers, service providers en partners volgens het bedrijf hun processen stroomlijnen en hun dienstenaanbod uitbreiden om nieuwe omzetstromen aan te boren.

Het nieuwe MSP Program is per 18 juni toegevoegd aan het bestaande Partner Advantage Network Program. De volgende stap is de introductie van het Integrated Channel Program.

Incentives en winstverbetering

Het partnerprogramma van Bitdefender wordt uitgebreid met het MSP Partner Program. Deze uitbreiding biedt managed service providers, die steeds vaker worden gevraagd te helpen bij cybersecurity, volgens het bedrijf voorsprong op de concurrentie. Het MSP Program biedt incentives, kansen voor winstverbetering en een snellere return on investment. ‘Het voorziet managed service providers daarnaast van innovatieve oplossingen en een gedegen toekomstvisie, waarmee ze effectiever kunnen inspringen op nieuwe zakelijke kansen’, aldus Bitdefender.

Bitdefender is een speler in cybersecurity die naar eigen zeggen meer dan vijfhonderd miljoen systemen beschermt in meer dan 150 landen. Sinds 2001 ontwikkelt Bitdefender beveiligingsproducten voor huizen, mobiele gebruikers, alsmede voor bedrijven en hun netwerken, apparaten, datacenters en cloud-infrastructuur. Bitdefender is naar zeggen ingebed in bijna veertig procent van alle beveiligingsoplossingen wereldwijd.

Drie niveaus

Het MSP Program van Bitdefender kent drie niveaus. Al naar het gelang het niveau kunnen managed service providers profiteren van financiering voor marketingcampagnes, operationele en zakelijke ondersteuning en toegang tot het team van technische accountmanagers van Bitdefender:

• Brons: partners op dit instapniveau profiteren van speciale tarieven, inzicht in het gebruik per klant, tweedelijns ondersteuning en licentiecodes voor intern gebruik.

• Zilver: vanaf dit niveau krijgen partners toegang tot meer voordelen, zoals financiering voor marketingcampagnes, een persoonlijke partner success manager en een vermelding in de Partnerzoeker op de website van Bitdefender.

• Gold: partners op dit niveau profiteren het meest van het nieuwe MSP-programma. Ze krijgen een persoonlijke technische accountmanager, toegang tot de Partner Adviesraad en nemen deel aan een partnerreferentieprogramma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6689107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.