Managed hosting door True

Pure Storage komt met nieuw distributeursprogramma

 

Speciaal voor zijn distributeurs in de EMEA-regio heeft Pure Storage een nieuw programma geïntroduceerd. Het is bedoeld om distributeurs strategische ondersteuning te bieden, zodat ze kunnen groeien, opschalen en uitbreiden naar nieuwe markten.

Volgens de fabrikant van flash-arrays voor zakelijke opslag, vergroot en versterkt het programma zijn commitment aan een marktbenadering waarbij de partners centraal staan. Het maakt groei, opschaling en uitbreiding naar nieuwe markten mogelijk en verbetert de mogelijkheid om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten, aldus de leverancier.

'Pure bouwt nu een distributienetwerk dat als taak heeft de groei van de value added resellers (var's) in de regio mogelijk te maken en te stimuleren', gaat de fabrikant verder. 'Het programma bevat elementen waarmee distributeurs een autonome 'Pure Certified'-praktijk kunnen bouwen. Stimulering van business development wordt aangevuld met verdere investeringen in het programma en marketingondersteuning, alsook in systemen, tools en processen.' 

In nauwe samenwerking

In Nederland zijn onder meer Copaco en Arrow distributeurs van Pure Storage. Het nieuwe programma kwam tot stand in nauwe samenwerking met de distributeurs. 'Met het programma kunnen wij het resellerkanaal van Pure ondersteunen', zegt Eric Nowak president Enterprise Computing Solutions bij Arrow EMEA. Volgens hem heeft het een duidelijke focus op de behoeften van de klant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6637881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.