Managed hosting door True

Red Hat komt met nieuw certificeringsprogramma

 

Certificaat

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, introduceert een nieuw trainings- en certificeringsprogramma. In het 'Red Hat Certified Architect Program in Telco Cloud' staan de vaardigheden centraal die telecommunicatie-engineers nodig hebben om nfv clouds- en technologieën te bouwen om diensten zoals 5G te kunnen stimuleren.

Het programma helpt Red Hat Certfied Engineers en Red Hat Certified Architects volgens het bedrijf bovendien om de kennis te vergaren die nodig is om effectief gevirtualiseerde en cloud-native functies te gebruiken bij het bouwen van een telecommunicatie-infrastructuur en -diensten.

Certificeringspad

‘Red Hat Certified Architect in Infrastructure’ en ‘Red Hat Certified Architect in Enterprise Applications’ zijn de hoogst haalbare certificeringen van Red Hat. Het Telco Cloud Program bestaat uit een certificeringspad dat wordt aanbevolen voor telecomprofessionals en leidt tot RHCA in Infrastructure. Deelnemers moeten eerst het Red Hat Certified Engineer-certificaat behalen, en daarna de volgende aanvullende certificeringen; Red Hat Certified System Administrator in Red Hat OpenStack, Red Hat Certified Engineer in Red Hat OpenStack, Red Hat Certified Specialist in Ceph Storage Administration, Red Hat Certified Specialist in Ansible Automation en Red Hat Certified Specialist in Configuration Management.

Cloud NFV- en Linux

Red Hat biedt trainingen aan voor al deze certificeringen. Ze zijn wereldwijd in verschillende talen beschikbaar via diverse zelfstudiemogelijkheden en lessen met leraren. Het Red Hat Learning-abonnement biedt volgens het bedrijf de meest flexibele, kosteneffectieve manier om RHCA te bereiken. Randy Russell, binnen Red Hat verantwoordelijk voor de certificeringen: ‘Om toekomstige telecominnovaties te realiseren, hebben ingenieurs en architecten de juiste vaardigheden nodig om opkomende technologieën zoals cloud NFV- en Linux-containers ten volle te benutten. Het Red Hat Certified Architect Program in Telco Cloud helpt ze een beter begrip te krijgen van de technologieën en processen die de nieuwe generatie telecommunicatie-infrastructuur ondersteunen en biedt de kennis om deze verbeteringen naar hun organisaties te brengen.’

Red Hat

Linux-en open source-specialist Red Hat draaide in het boekjaar 2018, dat eindigde op 28 februari 2018, een omzet van 2,9 miljard dollar. De operationele winst bedroeg zo’n 472 miljoen euro. Het bedrijf is eind 2018 overgenomen door IBM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6616095). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.