Managed hosting door True

SnapLogic zoekt fintech-partners en csp's

 

Cloud

SnapLogic zoekt partners binnen de EMEA-regio. Het gaat om partijen met vaardigheden in Workday, Servicenow, Sage, Unit4 en op het gebied van kunstmatige intelligentie, machine learning en big data. Daarnaast zoekt de Amerikaanse ict-dienstverlener meer specialistische partners in de fintech en telecom en cloud service providers.

EMEA channeldirecteur van SnapLogic Roger Coles

SnapLogic kondigde vorig jaar verbeteringen aan in zijn channelprogramma. De updates voor het SnapLogic Partner Connect Program zijn het gevolg van de wereldwijde uitbreiding en de toevoeging van elf nieuwe channel partners in EMEA. Channelweb spreekt met EMEA channeldirecteur Roger Coles over de veranderingen binnen het partnerprogramma.

Wat is er veranderd in het partnerprogramma?
'Het programma concentreert zich puur op value-add. Het biedt partners volledige augmented oplossingen in plaats van enkel IPaaS. We bieden technologie waarbij we samenwerken met ServiceNow, Workday, SnowFlake and Google’s APIgee. In de EMEA-regio focussen we vooral op het bouwen van SnapLogic-technologie voor lokale erp-systemen zoals Exact, Infor M3 en IFS cloud.’

Waarom is het partnerprogramma veranderd?
‘We wilden meer nadruk leggen op onze samenwerking met andere leveranciers, zoals die met SnowFlake, Workday en andere applicaties en technologieën.’

Is het online partnerportaal vernieuwd?
‘Jazeker. Als onderdeel van het nieuwe programma hebben we een nieuw online partnerportaal. Dit biedt de partners selfservice, waardoor ze nieuwe consultants kunnen onboarden in een paar weken. Het partnerportaal dienst als één plaats voor updates, dealregistratie, assistentie, toegang tot ons learning management systems (lms-systeem) en tot het kortingenoverzicht. Hierdoor worden onze partners nog meer een extensie van SnapLogic.

Zijn er nog bijeenkomsten voor partners?
‘We houden onze eerste Emea Channel & Partner-conferentie op 26 en 27 februari in Londen. Meer dan vijfentwintig partners, waaronder DevoTeam, KPMG, SnowFlake, Rojo Consultancy en eCraft zijn hierbij aanwezig. Tijdens het evenement tonen we partners de volgende editie van het SnapLogic Intelligent Integration Platform samen met ons go-to-market model en de laatste prijzen.

SnapLogic

SnapLogic biedt een zogenaamde ‘Enterprise Integration Cloud’. Deze oplossing maakt het mogelijk om applicaties, data en api’s te verbinden. Het bedrijf heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Indië. Het werkt wereldwijd samen met partners. In Nederland zijn dat Systemation en Accenture uit Utrecht, Rojo Consultancy uit Breukelen, DevoTeam en Order2Cash uit Amsterdam. Daarnaast is het (via partners) actief in onder meer Duitsland, Finland, Verenigd Koninkrijk, Macedonië, Frankrijk, Ierland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6608583). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.