Managed hosting door True

Rubrik komt met resellers-partnerprograma

 

Het Amerikaanse datamanagementbedrijf Rubrik introduceert het Rubrik Velocity Partnerprogramma, een wereldwijd programma voor resellers. Het gelaagde programma geeft partners een kader voor differentiatie en verkoop en biedt technische ondersteuning voor het opbouwen en herkennen van expertise, aldus Rubrik. Het programma gaat in op 1 februari 2019.

Rubrik voert sinds de oprichting een 100 procent channel-bedrijfsmodel. Het Rubrik Velocity Partnerprogramma werd ontworpen op basis van partnerinput. Het programma introduceert nieuwe onderdelen voor Rubrik-resellers. Allereerst is er een nieuwe partnerprogrammastructuur met drie niveaus: authorized, select en elite. Classificatie is gebaseerd op competentie en prestaties. De vereisten zijn afhankelijk van het land en de partneromvang, zodat elke partner toegang en volgens het datamanagementbedrijf een duidelijk pad naar de hoogste niveaus heeft. Het programma introduceert ook nieuwe specialisaties om ‘unieke vaardigheden’ te herkennen.

Academy en technische adviesraad

Daarnaast is er de Rubrik Academy, een nieuw programma voor het gehele Rubrik-partnerecosysteem, dat accreditaties voor partnerverkopen, pre-sales en post-sales omvat. Ook komen er nieuwe incentives. ‘Om te investeren in partners die in Rubrik investeren, introduceert het Velocity Partnerprogramma een korting voor elite-partners, de optie tot het delen van leads, gezamenlijke marketingfondsen en incentives voor partner-sales en sales engineer vertegenwoordigers op de hoogste niveaus’, zo stelt het bedrijf. Het programma introduceert ook een nieuwe wereldwijde technische adviesraad voor partners.

Rubrik

Rubrik, opgericht in 2014, is naar eigen zeggen het eerste cloud-datamanagementplatform dat op basis van een moderne cloudinfrastructuur gegevens beveiligt, beheert en voorziet in zoekfunctionaliteiten en analyses. Het zorgt dat opslag en beheer voldoen aan wet- en regelgeving en mikt op het databeheer van organisaties met hybride cloud-omgevingen.

Het bedrijf bouwde een eigen architectuur voor het beheer van data in de cloud. Het brengt een appliance op de markt die ook als beheerde dienst geleverd wordt door partners. De aanpak en technologie van Rubrik moet een einde maken aan de wirwar van oude systemen (legacy) die aan elkaar is geknoopt.

Oprichter Bipul Sinha is tech-investeerder voor onder meer Nutanix en was daarvoor als engineer betrokken bij de ontwikkeling van de kernel van Oracle-databases. De geboren Indiër richtte in 2014 met drie partners de nieuwe clouddienstverlener Rubrik op. Die partners werkten onder meer voor Google en Facebook.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6461508). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.