Managed hosting door True

Vodafone en Ingram Micro integreren programma’s

 

VodafoneZiggo en Ingram Micro gaan hun bestaande partnerprogramma’s ‘dichter bij elkaar brengen’. Concreet willen ze hun gezamenlijke partners verder brengen op het gebied van een vast en mobiel-integratie. Daarvoor hebben de partijen een meerjarige overeenkomst tot 2020 getekend.

Ingram Micro voert sinds 2013 het Your Way To Collaborate-partnerprogramma. Binnen dit programma worden resellers getraind en gecertificeerd voor de producten en diensten op het gebied van netwerken (mobiele abonnementen, vastnet en verbindingen) en telecom en it (cloud, unified communications, security et cetera).

Eind 2017 is daar ook het Team Connect-programma geïntroduceerd. In dat programma staat Skype for Business centraal als onderdeel van een totaaloplossing om klanten efficiënter te laten communiceren. Vodafone is één van de partners van dit betreffende partnerprogramma.

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo beschikt juist over het Vodafone Business Partner Programma. Hierbij kunnen partners zich specialiseren in drie deelgebieden: mobiele oplossingen, geïntegreerde oplossingen (vast en mobiel) en cloudoplossingen.

‘Voor Vodafone is het Business Partner-segment een belangrijk onderdeel van de distributiestrategie’, vertelt Dennis Kleinloog, directeur partnerverkoop bij VodafoneZiggo. ‘Wij zien partners als een verlengstuk op regionaal niveau en als aanspreekpunt voor de klant op het gebied van telecom en it.’

‘Er is een synergie tussen de partnerprogramma’s van VodafoneZiggo en Ingram Micro’, vervolgt hij. ‘Beide werken vanuit diverse strategische pilaren om onder meer focus op vastmobiel integratie te bevorderen én het ondernemerschap te stimuleren.’

Concreet willen de partijen de gezamenlijke partners nog verder brengen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6278228). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.