Managed hosting door True

Zyxel start ZAP-partnerprogramma

 

Update

Netwerk- en communicatieleverancier Zyxel verbetert zijn partnerprogramma voor value added resellers. Het programma met de naam Zyxel Ally Programme (ZAP) biedt naar eigen zeggen ‘de tools en ondersteuning om de netwerk-business te laten groeien in een competitieve markt’. Zyxel biedt daarvoor diverse ondersteuning.

Het ZAP-programma is opgebouwd uit drie levels: ally, silver en gold. Partners krijgen toegang tot marketingmaterialen, verkoop cheat sheets en technische datasheets. Daarnaast krijgen zij voorrang bij training, evenementen en webinars. Tot slot zegt Zyxel dat resellers tot 12 procent korting ontvangen op producten en tot 30 procent korting krijgen voor productdemos.

Zyxel Communications is in 1989 opgericht en heeft wereldwijd vijftienhonderd medewerkers in dienst. Het levert WiFi- en ip-oplossingen voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Taiwan. De Benelux-vestiging is gevestigd in Hoofddorp. Distributeurs in deze regio zijn Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Deltalink.

Microsites

Sinds oktober 2017 biedt het bedrijf gratis microsites aan zijn resellers. Die microsites worden via drie stappen geïntegreerd in de bedrijfswebsite of Facebook-pagina van de wederverkoper. Ook werd in 2017 versterking aangetrokken om het it-kanaal in de Benelux uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6273064). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.