Managed hosting door True

Ingram Micro komt met Skype-partnerprogramma

Nieuw project draagt de naam Team Connect

 

Manager

Distributeur Ingram Micro introduceert een nieuw partnerprogramma voor Skype for Business. Het betreft een laagdrempelig bestek waarbij resellers in twee dagen, verdeeld over één maand, alle kennis en tools aangereikt krijgen om na die periode volledig operationeel te zijn op het gebied van Team Connect.

De deelnemende teampartners van Team Connect zijn Microsoft, Vodafone, T-Mobile, Polycom, Jabra en Ask Roger.

‘It en telecom zijn door oplossingen zoals Skype steeds meer naar elkaar toegegroeid. Wij merken dat telco-partners het it-gedeelte vaak complex vinden en vice versa dat it-partners het telecomgedeelte complex vinden. Exact dat is de reden en basis geweest voor ons om een totaaloplossing in de markt te lanceren die zowel it- als telco-partners ondersteunt, van het sluiten van de deal tot en met de implementatie van de oplossing. Op deze manier kunnen beide type partners een totaaloplossing aanbieden bij de eindgebruiker’, aldus het bedrijf.

‘Ingram Micro voorziet in de trend waarin telecom en it steeds dichter bijeenkomen. Wij bieden een oplossing die zowel in de it als telecom in de behoefte van de eindgebruiker voorziet. Team Connect helpt hierin zowel de telco- als it-partner met de verkoop van een totaaloplossing waar de klant zijn Office-pakketten kan gebruiken, bestanden kan opslaan, delen, mailen, chatten en bellen. Daarnaast helpen we ook met de implementatie van deze oplossing’, vult Paul Hermans, senior salesmanager cloud van Ingram Micro, aan.

Ingram Micro is één van de grootste distributeurs van ict-producten en diensten ter wereld. Het bedrijf bestaat uit divisies voor verschillende productgroepen zoals netwerkproducten, software, pc’s en randapparatuur. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Nieuwegein.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6257322). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.