Managed hosting door True

Dell EMC komt met nieuw storage partnerprogramma

 

Flash storage

Hardwareleverancier Dell EMC introduceert het Future-Proof Storage Loyalty Programma. Het biedt partners kostenbesparing wanneer ze storageproducten uit de Dell EMC’s Unity en SC Series aanschaffen. Daarnaast is het storageportfolio uitgebreid met twee nieuwe SC all-flash storage-applicaties die volgens de ict-gigant datacentermodernisering versnellen. Bovendien krijgen Dell EMC Unity-klanten gratis software-updates, inclusief de mogelijkheid om online storagecontroles uit te voeren.

Volgens Dell EMC biedt het nieuwe programma partners de mogelijkheid om hun klanten storage-technologieën te bieden die toekomstbestendig zijn en waarmee ze hun business kunnen versterken en laten groeien. Daarnaast biedt het programma drie jaar garantie op de storageproducten. Bovendien stelt de hardwareleverancier dat door aanbiedingen als de ‘never-worry data migratie’ partners te kans krijgen om hun diensten te promoten en hun marges te verhogen.

Klantenrelaties en updates

Michael Collins, senior vice president voor het channelkanaal in EMEA, benadrukt dat partners met het nieuwe programma vooral hun relaties met klanten kunnen versterken. ‘We bieden niet alleen competitieve voordelen, het Future-Proof Storage Loyalty-programma helpt partners ook om hun relaties met klanten te versterken. Het nieuwe storageprogramma biedt partners de mogelijkheid om zichzelf te positioneren als ‘trusted advisors’ en ze kunnen met het nieuwe programma beter voldoen aan de wensen van de eindgebruiker. Daarnaast kunnen partners eindklanten nu beter helpen om te groeien in een concurrerende markt.’

‘Om onze eindklanten te helpen met het moderniseren van hun datacenters, bieden we nieuwe all-flash storage-applicaties en maken we Dell EMC Unity efficiënter via de laatste software-updates', vertelt Jeff Boudreau, president storage platforms bij het bedrijf. ‘We herdefiniëren daarnaast wat het betekent om bij Dell EMC en onze partners te kopen met ons nieuwe partnerprogramma dat voordelen biedt als all-inclusive software, investeringsbescherming bij de aanschaf van hardware en een driejarige garantie. Dit is de langste garantietermijn binnen onze branche.’

De nieuwe Dell EMC SC all-flash storage arrays zijn specifiek ontwikkeld om klanten te helpen om hun datacenter te moderniseren en deze sneller, efficiënter en goedkoper te maken, gebaseerd op bestaande applicaties. Ze zijn daarnaast ontworpen om klanten te helpen met de ondersteuning van nieuwe flash-enabled gebruikerscases en workloads. De nieuwe arrays zijn beschikbaar in december.

Het Future Proof Storage Loyalty-programma in beeld

Future-Proof Storage Loyalty Program (Dell EMC Unity and SC Series)

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6240438). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.