Managed hosting door True

Uniserver start met Scale Up-partnerprogramma

 

Cloudhostingleverancier Uniserver uit Alkmaar introduceert een nieuw partnerprogramma met de naam Scale Up. Het programma helpt it-dienstverleners, zoals systeemintegratoren, value added resellers en SaaS-leveranciers, om hun klanten via een kant-en-klaar-service naar de cloud te brengen.

Het Uniserver Scale Up-programma heeft als doel om een verdere groei van partners te stimuleren. Het programma, opgebouwd uit vier partnerschap levels, helpt partners om zich te verdiepen in de klanten en marktproposities. Dit moet helpen om maatwerk it-oplossingen te bieden.

‘We willen onze partners zoveel mogelijk stimuleren om gebruik te maken van de ondersteuning die we bieden, op welk vlak dan ook. Hoe hoger het level dat wordt bereikt, hoe meer voordelen voor de partners. Uniserver vraagt van zijn partners ook om zich constant te blijven bekwamen bijvoorbeeld door deelname aan Uniserver trainingen/workshops. Naarmate een partner groeit, groeit ook de samenwerking. En, daarvan zijn we overtuigd, dit heeft ook een positief effect op onze gezamenlijke groei’, aldus Raymond Weltens, marketingmanager van Uniserver.

Partnerportaal

Uniserver uit Alkmaar is opgericht in 2000 en levert cloudhostingdiensten. Het beschikt over twee datacenters in Amsterdam en één in Maastricht. Eerder dit jaar introduceerde het een nieuw partnerportaal. Dat portaal ondersteunt partners bij hun marketing- en contentgerelateerde activiteiten, en biedt sales- en marketingmateriaal, zoals dienstdocumenten, whitepapers en factsheets. Uniserver gebruikt Brandspot als basis voor het portaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6215953). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.