Managed hosting door True

Oracle introduceert nieuw partner-cloudprogramma

 

Het Amerikaanse ict-concern Oracle komt met het Cloud Excellence Implementer Program (CEI). Het nieuwe programma is speciaal voor partners die al veel cloudimplementatietrajecten van bedrijven naar de Oracle Cloud hebben verzorgd. Het programma is per direct beschikbaar voor OPN (Oracle Partner Network)-leden en focust vooral op de implementatie van SaaS-diensten.

Via het programma kunnen partners zich volgens Oracle verder onderscheiden in de markt en daarnaast profiteren van go-to-market ondersteuning. Daarnaast claimt het bedrijf dat de omzet uit de verkoop van cloudproducten door partners elk jaar groeit met 105 procent.

Oracle biedt Software-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS), Infrastructuur-as-a-Service (IaaS) en Database-as-a-Service (DaaS). Het Oracle PartnerNetwork (OPN) bestaat uit ruim 25.000 leden. Het cloudprogramma, dat in februari 2016 is opgericht, telt circa 2600 partners. 

Oracle Open World 2017

Van zondag 1 tot en met donderdag 5 oktober vindt in San Francisco Oracle Open World 2017 plaats. Het event wordt bezocht door ruim zestigduizend ict’ers, it-bedrijven, partners, journalisten en analisten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6215230). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.