Managed hosting door True

Kodak Alaris komt met nieuw partnerprogramma

 

De Britse document imaging-onderneming Kodak Alaris, maakt zijn nieuwe partnerprogramma bekend. Dit nieuwe programma, dat per direct in werking treedt, biedt nieuwe salestools, incentives en technische ondersteuning.

Het Alaris Partner Programme staat voor `expand, connect and grow´. Partners kunnen hun aanbod uitbreiden dankzij het Alaris IN2 Ecosysteem met scanners, software en services. Kodak Alaris rolt daarnaast wereldwijd demand generation-campagnes uit en stuurt gekwalificeerde leads naar zijn partners. Daarnaast krijgen resellers voordelen en bonussen afhankelijk van hun partnerniveau.

‘Meer dan negentig procent van de Kodak Alaris Information-business wordt verricht via resellers en distributeurs. Dit betekent dat wij niet succesvol zijn als onze partners dat niet zijn’, aldus Gerry Kelliher, salesdirecteur emea Kodak Alaris Information Management.

Afgeslankt

Nadat fotografieconcern Eastman Kodak in 2013 bijna failliet ging, kwam er na een reorganisatie een afgeslankt bedrijf dat is doorgegaan onder de naam Kodak. Het Amerikaanse bedrijf richt zich op imaging en digitale fotografie voor grootzakelijke markt. De activiteiten op het gebied van 'personalized imaging en document imaging' werden in 2014 ook nog afgestoten. Dit deel is sindsdien actief onder de naam Kodak Alaris en is eigendom van het Britse Kodak Pension Plan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6052575). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.