Managed hosting door True

Salesforce vernieuwt ISV-partnerprogramma

 

Salesforce introduceert een nieuwe partnerprogramma voor haar AppExchange. Het programma is gericht op kunstmatige intelligentie (ai) en stelt isv’s (independant software vendor) in staat om sneller ai-apps te ontwikkelen en vermarkten. Het programma vervangt het huidige isv-partnerprogramma.

De Salesforce AppExchange is een zakelijke app-marktplaats en bevat ruim drieduizend oplossingen voor sales, service en marketing. Het nieuwe Salesforce AppExchange-partnerprogramma biedt isv’s één punt waar alles is te halen.

‘Zij kunnen daar terecht voor trainingen om oplossingen te bouwen op basis van Salesforce-technologie en voor programma’s om die oplossingen wereldwijd in de markt te zetten’, aldus Luc Schamhart, regional vicepresident van Noord-Europa bij Salesforce.

‘Het nieuwe partnerprogramma omvat een nieuw businessmodel, dat ingaat op de thema’s als klanten- en productsucces’, vervolgt Schamhart. ‘Ook biedt het een nieuwe onboarding-ervaring. Dit bestaat uit een onboarding wizard, betaaltools en een nieuw AppExchange-partnerprogramma-dashboard. Tot slot zijn nieuwe technologie-tools, zoals Salesforce DX beschikbaar en krijgen partners gratis toegang tot Heroku.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6014634). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.