Managed hosting door True

Kaspersky Lab start MSP-programma

 

Opening

Kaspersky Lab introduceert een partnerprogramma voor managed service providers (MSP). Zij krijgen toegang tot Kaspersky-producten voor het mkb. Als partner kunnen zij rekenen op onder meer technische en verkoopondersteuning van de securityleverancier.

Het productportfolio voor MSP’s bestaat uit beveiligingsproducten die de klanteninfrastructuur beveiligen, monitoren en beheren. Het betreft Kaspersky Endpoint Security Cloud, Kaspersky Endpoint Security for Business Basic en Kaspersky Security for Virtualization. MSP-partners krijgen ondersteuning van Kaspersky Lab. Dit gebeurt op zowel technisch vlak als het gebied van training, marketing en verkoop.

‘In de Benelux besteden steeds meer midden- en kleinbedrijven hun security uit aan experts. We verwachten dan ook veel van het MSP-programma. We hebben goed gekeken naar de verwachtingen van onze MSP-partners en het programma door een aantal van hen bij klanten laten testen. De reacties zijn positief: onze managed securityservice past perfect in hun portfolio. Ook over de werking van het securitycenter, het beheer en de rapportage zijn ze tevreden”, aldus Martijn van Lom, general manager Benelux van Kaspersky Lab.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6014590). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.