Managed hosting door True

HPE biedt partners extra kortingen

 

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise introduceert een nieuw partnercompensatieprogramma gebaseerd op kortingen berekend op de nettoprijs van producten. Het programma is onderdeel van het Partner Ready-partnerprogramma van de Amerikaanse softwareleverancier.

Het nieuwe compensatieprogramma gaat 1 mei van start in Nederland, België, Italië, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal. 

‘Partners willen meer verdienen, hun investeringen beschermen en hun waarde voor hun klanten verhogen’, vertelt Carlo Giogi, channelverantwoordelijke bij HPE voor de emea-regio.
‘Ons partnerprogramma vergroot de winsten van onze partners en maakt het makkelijk om met ons zaken te doen. Het nieuwe compensatieprogramma gecombineerd met de laatste trainingen op het gebied van onze laatste technische innovaties onderschrijft dit.'

Kortingen

Het HPE Partner Ready-programma bevat speciale prijzen, dealbescherming, market development funds (mdf), beloningen voor diensten en een concurrerend kortingenprogramma. Het compensatieprogramma is gebaseerd op het lidmaatschapsniveau. Hoe hoger het niveau, hoe aantrekkelijker de kortingen voor de partner.  

HPE werkt al zo’n dertig jaar met channelpartners. Zo’n zeventig procent van de omzet is afkomstig vanuit het kanaal; de onderneming heeft in totaal meer dan vijftigduizend partners in 123 landen in de emea-regio. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5994654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.