Managed hosting door True

De Jong & Laan kiest GAC als automatiseerder

Bedrijf levert Microsoft Dynamics 365-beheersysteem

 

V.l.n.r: Erik van Driel (directeur GAC Business Solutions), Johan Evers (directeur De Jong & Laan) en Tom Patton (programmamanager Microsoft)

De Brabantse leverancier van bedrijfssoftware GAC Business Solutions verzorgt de interne automatisering bij accountantskantoor De Jong & Laan. De boekhoudorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365.

GAC zorgt voor geïntegreerde ondersteuning op basis van Dynamics 365 NAV en CRM. Johan Evers, algemeen directeur van de Jong & Laan: ‘We streven naar meer synergie tussen mensen en processen. Met deze transformatieslag zijn wij in staat om op een toekomstbestendige manier nog klantgerichter te werken.’

Tom Patton namens Microsoft: ‘GAC is zeer ervaren in het domein van de accountancy. We kijken ernaar uit om onze bijdrage aan het succes van dit project te leveren.’

GAC, opgericht in 1983, levert bedrijfssoftware aan bedrijven en ondernemers in het mkb. Het bedrijf is vooral actief binnen de zakelijke dienstverlening, groothandel, productie en kinderopvang. Het bedrijf werkt als business partner van Microsoft met Microsoft Dynamics NAV. Bij de onderneming werkten zo’n 145 mensen.

Adviesbureau De Jong en Laan telt momenteel zevenhonderd werknemers en vijfentwintig vestigingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6176865). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.