Managed hosting door True

Protinus IT wint kavel Managed Services bij Road2022

 

Protinus IT heeft het perceel Managed Services van de rijksbrede aanbesteding Road2022 mede in de wacht gesleept. De deelnemers die gebruik gaan maken van deze raamovereenkomst zijn ODC-Noord, DUO, Nationaal Archief, Dictu, de ACM en RDW.

De tender Rijksoverheid Aanbesteding voor Datacenters 2022 (Road2022) bestaat uit de kavels Datacenterinfrastructuur, Netwerk- en Security,  Cloudbrokerage en Datacenterapparatuur, Managed Services en perceel overstijgende behoeftes. De totale geraamde waarde van deze aanbesteding bedraagt meer dan 225 miljoen euro met een looptijd van drie jaar met een verlengingsmogelijkheid van één jaar.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft, onder regie van de categorie Datacenters van het Inkoop Uitvoeringscentrum Noord (IUC-Noord) van OCW, Protinus IT de aanbesteding Road2022 als één van de vier opdrachtnemers gegund.

De Houtense it-dienstverlener gaat zich binnen deze aanbesteding bezig houden met aanvragen binnen het perceel Managed Services in minicompetities met twee andere leveranciers. Het bedrijf zal met partners en toeleveranciers de deelnemers van elke gewenste oplossing en dienstverlening voorzien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7386493). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.