Managed hosting door True

SSC Ons in zaken met Protinus IT

 

SSC Ons, één van de grootste shared service centra van Nederland, heeft als aanbestedende dienst en namens partners, aan Protinus IT de aanbesteding ‘Softwarebroker’ gegund. Het gaat om een looptijd van drie jaar met optie tot verlenging van drie maal één jaar. De maximale omvang van de raamovereenkomst wordt geschat op gemiddeld zes miljoen per jaar.

Ons is het shared service centrum op het gebied van bedrijfsvoering voor de regio Zwolle. De betrokken partners zijn de gemeenten Dalfsen, Kampen, Westerveld, Zwartewaterland, Zwolle en de provincie Overijssel.

Protinus zal Ons de komende jaren voorzien van commercial-off-the-shelf software', zowel voor on-premises-gebruik als software-as-a-service, afgestemd op de behoefte, omvang en toekomstvisie van de zes deelnemers. Daarnaast biedt de Houtense it-dienstverlener gevraagd en ongevraagd advies over aankoop en bezit van softwarelicenties en neemt het de afhandeling van bestellingen en administratieve zaken rondom softwarelicenties uit handen, met een centrale registratie in een portaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7381930). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.