Managed hosting door True

Caesar leverancier bij fors maatwerkcontract Rijk

 

Diverse ministeries en zelfstandige bestuursorganen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het inzetten van ict'ers op resultaatverplichte opdrachten. Het gaat om maatwerkactiviteiten gedurende een periode van maximaal vier jaar. De geraamde totale contractwaarde bedraagt zo'n 198 miljoen euro. Het Utrechtse Caesar behoort bij de zeven partijen die zijn geselecteerd.

Officieel heet de aanbesteding 'Resultaatverplichte ICT/IV-opdrachten', opgezet door het Inkoop Uitvoering Centrum EZK (IUC-EZK), een onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO, dat weer deel uitmaakt van het ministerie van Economische Zaken & Klimaat - EZK). Deelnemers zijn het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, ministerie van Algemene Zaken, ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, ministerie van Defensie, ministerie van Financiën, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Rijkswaterstaat), ministerie van Justitie en Veiligheid (Centraal Justitieel Incassobureau), ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Sociale Verzekeringsbank.

De tender bestaat uit twee percelen: één voor opdrachten op het gebied van ict en iv (informatievoorziening) voor ontwikkeling, beheer, advies en/of training rondom maatwerkapplicaties en -ondersteuning, en één voor opdrachten op het vlak van informatiebeveiligingsdiensten (pentesten, bewustzijnprogramma's, technische adviezen, security reviews). De opdrachten kennen een contractuele verplichting voor een opdrachtnemer tot het opleveren van een vooraf bepaald resultaat (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een inspanningsverplichting).

De Utrechtse dienstverlener Caesar meldt een van de uitverkorenen te zijn op het eerste perceel. Wie de andere winnaars zijn, is nog niet duidelijk. Caesar zet bij deze raamovereenkomst zijn onderdeel Garansys in dat jarenlange ervaring heeft in resultaatgerichte dienstverlening, zowel in de profit- als non-profitsector. De it-dienstverlener werkt verder samen met it-personeelsbroker TNG Staffing en een aantal gespecialiseerde onderaannemers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7328824). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.