Managed hosting door True

Belastingdienst gunt grote opslagtender aan SLTN

 

Belastingdienst

SLTN heeft een grote opdracht bij de Belastingdienst binnengehaald. De Hilversumse ict-dienstverlener levert en onderhoudt de komende drie jaar de storage-omgeving van de fiscus. De raamovereenkomst heeft een waarde van 87,6 miljoen euro en is met maximaal een jaar te verlengen.

Elke drie jaar kiest de Belastingdienst een nieuwe dienstverlener op voor zijn storage-omgeving. Het betreft de levering van apparatuur voor gegevensopslag, de bijbehorende software en de dienstverlening eromheen. Eind 2017 werd de klus voor vijftig miljoen euro gegund aan I3 Groep, in samenwerking met Tectrade en Misco Solutions.

SLTN wordt de komende jaren verantwoordelijk voor productaanschaf, onderhoud en ondersteuning en treedt daarbij op als aanspreekpunt. Het bedrijf gaat de fiscus ook adviseren over de storage-oplossingen die de dienst momenteel gebruikt. De reseller is partner van veel leveranciers van opslaghardware en software.

Andere opdrachten

Eerder dit jaar won SLTN twee andere opdrachten bij de Belastingdienst. In het voorjaar betrof dit het niet-hardware-perceel in de aanbesteding van X86-serverapparatuur, met een waarde van 3,7 miljoen euro. Afgelopen oktober was het bedrijf een van de tien dienstverleners die de Belastingdienst helpen bij de inhuur van ict-professionals.

De aanbesteding maakt deel uit van de Rijksoverheid Aanbesteding Datacenters (Road) 2021. Coördinator is Inkoop Uitvoeringscentrum Noord (IUC-Noord), onderdeel van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7279342). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Belastingdienst

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.