Managed hosting door True

CJIB huurt voor 58 miljoen ict’ers in

 

Inhuur

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) selecteert zeven it-dienstverleners voor de inhuur van ict-professionals. Het gaat om Between Staffing, Cimsolutions, Get There, De Staffing Group, Itaq, Cegeka en Sogeti. Zij leveren de komende vier jaar tijdelijk in te zetten ict’ers. De overeenkomst, die per 1 oktober in gaat, heeft een waarde van 58 miljoen euro.

Het CJIB is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid en staat vooral bekend van de inning van verkeersboetes, maar int bijvoorbeeld ook schadevergoedingsmaatregelen, dwangsommen en bestuurlijke boetes voor andere overheden. Daarnaast is de instantie verantwoordelijk voor de tenuitvoerlegging van strafrechtelijke beslissingen.

Vier jaar geleden werden nog zes leveranciers geselecteerd voor de inhuur van tijdelijke ict-krachten. Dat waren Atos, CGI, IT Staffing, Ordina, Seven Stars (in combinatie met Brunel en Get There) en Sogeti. De contracten met de voorkeursleverancier voor die ict-inhuurdiensten werd geraamd op 34,5 miljoen euro. Daarnaast mochten Trainee Factory en de combinatie Seven Stars werving- en opleidingsdiensten verzorgen. Hier werd 2,5 miljoen euro voor vrijgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7219372). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.