Managed hosting door True

Visma beheert met aankoop iAsset de openbare ruimte

 

De Noorse bedrijfssoftwaregroep Visma neemt iAsset over. Dit is een Harderwijkse leverancier van software voor het beheren van objecten in de openbare ruimte. De overname betekent een versterking van het lokale-overheidsportfolio van Visma.

Het overgenomen bedrijf uit Harderwijk levert asset-managementsoftware om objecten in de openbare ruimte te beheren en onderhouden, van wegen en bruggen tot bomen en openbare verlichting. IAsset blijft onder eigen opereren en valt onder Visma's divisie Custom Solutions. Daartoe behoren ook eerder overgenomen bedrijven als Connect (voorheen EBPI), Roxit, Circle Software en Khonraad die uiteenlopende producten en diensten bieden aan gemeenten, provincies, waterschappen en andere lokale overheidsorganisaties. 

Visma is de afgelopen jaren sterk gegroeid op de Nederlandse markt. De softwaregroep heeft in de Benelux inmiddels een omzet van ruim 350 miljoen euro en telt zo'n 2500 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7213929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.