Managed hosting door True

Ilionx slaat slag met overname Le Blanc Advies

 

Ilionx neemt Le Blanc Advies uit Utrecht (voorheen Apeldoorn) over. Dit adviesbureau is gespecialiseerd in verandertrajecten waarin het organiseren en toegankelijk maken van informatie bij (semi-)overheidsinstanties centraal staat. Het bedrijf beschikt over kennis van business-analyse, modellering en informatie-architectuur.

Voor Ilionx betekent de overname het binnenhalen van hoogwaardige consultancy in de sectoren overheid- en de zorg. Door deze analyse- en architectuurexpertise van Le Blanc te combineren met de eigen meer operationele dienstverlening wil het bedrijf opdrachten op het gebied van digitale veranderingen 'van kop tot staart' binnenhalen. De combinatie kan bovendien op grotere schaal meedoen aan publieke aanbestedingstrajecten. 

Le Blanc Advies blijft actief onder dezelfde naam en behoudt het eigen kantoor in Utrecht. Het klantportfolio van Le Blanc Advies bestaat uit het UWV, de Belastingdienst, de Sociale Verzekeringsbank, Medmij en Nictiz met opdrachten op het vlak van complexe gegevensuitwisseling en ketendigitalisering.

Daarnaast voert het adviesbureau al een tijdlang de Le Blanc Academy. Het gecertificeerde opleidingsinstituut biedt per jaar 45 cursussen aan op het gebied van businessanalyse, businessarchitectuur en solution-architectuur. De opleidingstak is een aanvulling op die van Ilionx.

Le Blanc Advies is zo'n vijftien jaar geleden opgericht door Richard de Wit en een later uitgekochte compagnon. Er werken bijna vijftig mensen bij het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7199715). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij UWV

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.