Managed hosting door True

Centralpoint wint tender mobiele hardware UWV

 

UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) gunt de Europese aanbesteding mobiele hardware aan Centralpoint. De wederverkoper wordt verantwoordelijk voor de levering van mobiele hardware, bestaande uit mobiele toestellen en bijbehorende accessoires zoals opladers, oortjes, screenprotectors en telefoonhoesjes. Het gaat om de levering voor circa 18.000 medewerkers.

Volgens de hardwaredienstverlener is de uitkeringsinstantie een nieuwe klant, al leverde in het verleden Scholten Awater (een paar jaar terug opgegaan in Centralpoint) eveneens apparatuur aan het UWV. Naast de levering van hardware en accessoires gaat Centralpoint nog een aantal it-diensten verzorgen, zoals flexibele bestelmogelijkheden, het verlenen van technische support, het projectmatig uitrollen van mobiele toestellen en op het aanvraag geven van adviezen en informatie over de mobiele apparatuur, het beheer ervan en nieuwe ontwikkelingen op de markt.

UWV heeft met Centralpoint een contract gesloten voor een periode van tweeënhalf jaar met een mogelijke verlenging van één keer één jaar.

  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7193864). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij UWV

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.