Managed hosting door True

Rijk gunt sms-contract van 48 mln. aan CM.com

 

CM.com uit Breda blijft de komende acht jaar de distributie doen van alle tekst- en spraakberichten namens de Nederlandse overheid aan haar burgers. Het nieuwe contract dat in juli ingaat, heeft een totale waarde van 48 miljoen euro.

Het Bredase bedrijf verzorgt de gateway-diensten voor ongeveer een dozijn ministeries en departementale afdelingen. Het meest bekend zijn de DigiD SMS- en Voice OTP-berichten voor twee-factorauthenticatie. Voice One Time Passwords (OTP) worden gebruikt voor de verificatie van mobiele nummers.

CM.com is sinds 2011 de aangewezen aanbieder van deze diensten aan de Nederlandse overheid. Deze aanbesteding is uitgeschreven door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat onder regie van de categorie ICT Werkomgeving Rijk. Onlangs haalde het bedrijf ook een meerjarig contract binnen als internationale payment service provider van de Nederlandse overheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7179261). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!