Managed hosting door True

Detavast-tender voor Calco, iSense, YER en Staffing

 

jongeren

De Dienst ICT Uitvoering (Dictu), de Belastingdienst, het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) selecteren de detacheerders iSense ICT Professionals, YER, Calco en De Staffing Groep voor de levering van relatief onervaren ict'ers. Die medewerkers worden binnen de vier overheidsorganisaties gestationeerd en via een verdere opleiding klaargestoomd om in vaste dienst te treden.

De gunning gaat om een zogeheten detavast-constructie. De vier overheidsinstellingen zoeken hierbij een kwartet aan detacheringsbureaus die startende it’ers leveren voor tijdelijke opdrachten. Zij willen de it-professionals klaarstomen tot een startniveau en na afloop van de inhuurtermijn in dienst nemen.

De vier geselecteerde detacheerders, te weten iSense ICT Professionals, YER, Calco en De Staffing Groep, tekenen een vierjarig contract met een totale waarde van zo'n 39 miljoen euro.

Dictu

Dictu huurt separaat van deze aanbesteding voor de komende vier jaar voor naar schatting maximaal 316 miljoen euro aan flexibele ict-arbeidskrachten in. Deze tender is gegund aan het consortium Divetro, Bartosz en Linkit en nog acht partijen: Cimsolutions, IT-Staffing, iSense Consulting, HeadFirst, Between, SynProfs, Ukomst en Itaq. Het contract heeft een waarde van 316 miljoen euro. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7178384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Belastingdienst

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.