Managed hosting door True

Headfirst slaat exclusieve slag bij CAK

 

deal handen schudden overeenkomst contract

It-personeelsmakelaar Headfirst heeft de ict-tender bij CAK (Centraal Administratie Kantoor) in de wacht gesleept. Opmerkelijk is dat de uitvoeringsinstantie afscheid neemt van een select aantal leveranciers en er nu voor kiest om de ict-inhuur bij één partij onder te brengen. Het contract met Headfirst heeft een looptijd van twee jaar met twee opties tot jaarlijks verlengen. De waarde bedraagt zo'n twintig miljoen euro.

Het CAK voert in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verschillende regelingen uit, zoals de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo 2015). De uitvoeringsinstantie koos in de afgelopen jaren ervoor om met verschillende leveranciers de ict-inhuur te regelen. In de nieuwe aanbesteding is dat teruggebracht tot één leverancier. Daarmee wil het CAK de grip op de ict-inhuur herpakken met daarbij een efficiënter administratieproces.  

Geo van der Wilk, commercieel directeur bij de Headfirst Group, zegt hierover: 'Wij begeleiden het CAK in de verandering van de huidige situatie met zes leveranciers naar de nieuwe situatie met één intermediair. Ons hoofddoel is het CAK te ontzorgen, zodat de inhurende afdeling alleen de gewenste inhuurbehoefte kenbaar hoeft te maken en wij zorgen voor geschikte professionals en de administratieve afhandeling.'

De Headfirst Groep is geen onbekende voor het CAK. De afgelopen acht jaar was Myler een van de intermediairs van de uitvoeringsinstantie. Headfirst nam Myler in 2018 over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7165497). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!