Managed hosting door True

Tie Kinetix regelt e-facturatie Stap-subsidie UWV

 

Het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) voert vanaf 2022 de zogeheten Stap-regeling uit waarbij werkzoekenden subsidie kunnen aanvragen voor het volgen van opleidingen. Na een aanbesteding is Tie Kinetix geselecteerd voor het leveren van e-factuursoftware. Zeker zo'n zeshonderd opleidingsinstituten sluiten zich naar verwachting aan op dit Flow-platform van de aanbieder van e-commerce-oplossingen uit Breukelen.

Het subsidieprogramma, ook wel bekend als het Stimulering van de ArbeidsmarktPositie (Stap)-budget), start  januari 2022 van start. Het stelt werkzoekenden in staat subsidie aan te vragen voor het volgen van scholingsactiviteiten bij de deelnemende instellingen (geschat op ruim zeshonderd).

Onderdeel van de uitvoering van de subsidieregeling is dat het UWV de aangevraagde subsidie uitbetaalt aan het opleidingsinstituut. Om dit te realiseren wil UWV alle facturen van de opleidingsinstituten elektronisch ontvangen en verwerken.

Daarvoor is na een aanbesteding, waaraan nog twee andere partijen meededen, gekozen voor het cloudgebaseerde Flow-platform van Tie Kinetix. Het gaat om een zesjarig contract met een optie tot verlenging van twee keer een jaar en een waarde van circa een half miljoen euro.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7131188). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij UWV

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.