Managed hosting door True

Provincie Friesland kiest Protinus IT en Insight

 

Provincie Friesland gunt de combinatie Protinus IT & Insight Enterprises Netherlands de aanbesteding 'Reseller standaard softwarelicenties'. Het contract heeft een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. Met de overeenkomst is een waarde van ongeveer één miljoen euro op jaarbasis gemoeid.

Protinus en Insight zijn daarmee de voorkeurleveranciers van de provincie Friesland (provinsje Fryslân) als het gaat om de levering van bestaande en nieuwe licenties én de ondersteuning in licentieadvies.Zij leveren software van Microsoft, VMware, Adobe, Oracle, iBabs, en Topdesk. Plus het bijbehorende onderhoud, de ondersteuning, abonnementen én overname van de lopende onderhoudscontracten.

Deze nieuwe raamovereenkomst sluit aan bij de roadmap die het Cluster ICT van de provincie heeft uitgestippeld en is mede gericht op de cloudstrategie voor de komende jaren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7106682). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.