Managed hosting door True

OCW trekt ruim 50 miljoen euro uit voor it’ers

 

Inhuur

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) huurt de komende vier jaar it-professionals in van Cimsolutions, HeadFirst, Itaq, Linkit, Sogeti en Ordina. De it’ers bewegen zich op het vlak van projectmanagement, applicatieontwikkeling, testmanagement en informatieanalyse. Het contract, dat begin volgend jaar van start gaat, vertegenwoordigt een waarde van 56,7 miljoen euro.

Het OCW trekt it’ers van de zes geselecteerde it-leveranciers aan voor het Bestuursdepartement OCW, DUO Den Haag, Inspectie van het Onderwijs, Nationaal Archief, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed.

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in Groningen valt niet onder het contract. Dat overheidsorgaan sloot eind vorige maand een mantelovereenkomst met in totaal acht leveranciers, te weten de Staffing Groep, Sogeti, Itaq, Get There Holding, Between Staffing, Seven Stars en Yacht. Die overeenkomst, met een looptijd van ook vier jaar, heeft een totale waarde van tweehonderd miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7100641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.