Managed hosting door True

Protinus IT voorziet Defensie van voeding en ups

 

Contract ondertekenen

Protinus IT heeft recent de aanbesteding voor het leveren van voeding- en ups-apparatuur aan het ministerie van Defensie gewonnen. De overeenkomst in het kader van UPS2020 kent een maximale looptijd van vier jaar. De Houtense it-dienstverlener kaapte de order voor de neus van twee andere inschrijvers weg.

De overeenkomst betreft de levering van voeding- en ups-apparatuur en aanverwante installatiematerialen, componenten en overige toebehoren zoals 28/48 VDC-voedingssystemen, 230 VAC Inverter systemen, 110/230/380 VAC UPS systemen, materiaal en middelen (onder andere software) voor het beheer van geleverde systemen en apparatuur, consultancy, training en opleiding.

De geraamde waarde van het contract bedraagt ruim drie miljoen euro maar kan hoger uitvallen als een aantal opties worden gelicht.

De aanbestedende dienst is de Defensie Materieel Organisatie (DMO) van het ministerie van Defensie. De DMO is verantwoordelijk voor de aankoop van het defensiematerieel van de vier Operationele Commando’s (Commando Landstrijdkrachten, Commando Luchtstrijdkrachten, Commando Zeestrijdkrachten en Koninklijke Marechaussee).

DMO koos als gunningcriterium de Economisch meest voordelige inschrijving (Emvi) op basis van de laagste prijs, omdat het gevraagde in een sterke mate gestandaardiseerd in de markt verkrijgbaar is en geen grote verschillen in kwaliteit zijn te verwachten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7066611). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.