Managed hosting door True

Caesar, Bergler en VX winnen bij forse tender J&V

Andere winnaars: Linkit, SynProfs, Seven Stars, Headfirst en Sogeti

 

Winnaar juichen

Het ministerie van Justitie en Veiligheid (J&V) heeft een grote aanbesteding voor inhuur van ict-professionals afgerond met een geraamde maximale waarde van ruim 120 miljoen euro. De combinatie Caesar Accounts, Bergler Nederland en VX Company Software Development zegt een van de winnaars te zijn. Het betreft een voorlopige gunning.

Diverse onderdelen van het ministerie van J&V gaan gebruikmaken van de nieuwe 'Raamovereenkomst voor het tijdelijk ter beschikking krijgen van ict-professionals'. Het gaat om: de Raad van de Kinderbescherming, het Nederlands Forensisch Instituut, de Justitiële Informatiedienst, Justis, het Openbaar Ministerie, de Reclassering Nederland, de Hoge Raad der Nederlanden, het Bestuursdepartement J&V, het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum, de Stichting Slachtofferhulp Nederland en het zelfstandig bestuursorgaan de Kansspelautoriteit

De nieuwe raamovereenkomsten gaan per 1 oktober van kracht. De contracten hebben een maximale looptijd van vier jaar en een geraamde maximale omvang van circa 120 miljoen euro voor perceel één en 2,5 miljoen euro voor het kleinere perceel twee.

Voor het eerste perceel ('Inhuur ict-professionals') zijn zes raamcontractanten geselecteerd, waaronder de combinatie Caesar Accounts, Bergler Nederland en VX Company Software Development. De andere winnaars zijn: Linkit, SynProfs, Seven Stars, Headfirst en Sogeti. Van het tweede perceel ('Detavast') zijn de drie geselecteerde ict-leveranciers nog niet bekend.

De Caesar Groep won eerder al inhuurmantel-tenders bij de Vreemdelingenketen (COA, IND en DT&V) en Dienst Justitiële Inrichtingen en de mantel voor het uitbesteden van ict-opdrachten voor J&V. Ook werden er nog mantels gewonnen bij P-Direkt en Defensie. Voor de Caesar Groep een teken dat de keuze om gericht binnen de overheid aan bepaalde tenders mee te doen, zich uitbetaalt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7063002). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.