Managed hosting door True

CBS wisselt SoftwareOne in voor Computacenter

 

Computacenter heeft de nieuwe Europese Aanbesteding bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voor licentiebeheer gewonnen. De ict-dienstverlener neemt dit minimaal de komende twee jaar op zich. In de voorgaande vier jaren voerde SoftwareOne het licentiebeheer uit.

De nieuwe raamovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van twee jaar, met optie tot verlenging met maximaal twee keer één jaar. Gedurende deze periode levert Computacenter onderhoud op de huidige softwarelicenties en uitbreiding met nieuwe standaard softwarelicenties inclusief onderhoud voor het statistiekbureau van Nederland.

In september 2018 nam Computacenter Misco Solutions over. Daarmee kreeg het onder meer een sterkere positie op de Nederlandse overheidsmarkt. Het bedrijf zegt al eerder een contract te hebben getekend voor de modernisering van de datacenters bij het CBS.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6918436). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.