Managed hosting door True

Microsoft stelt voorrangregeling bij Azure op

 

Microsoft Azure

Hoewel het nu nog niet actueel is, heeft Microsoft al wel een lijst opgesteld van groepen die voorrang hebben mocht de Azure-capaciteit op een gegeven moment te krap zijn. In een blog afgelopen weekeinde vertelt de onderneming hoe zij te werk gaat gedurende de huidige corona-pandemie. Hieruit blijkt dat het bedrijf voortdurend de prestaties van zijn Azure-clouds meet.

Tot nog toe lijkt er geen vuiltje aan de lucht, maar nu meer en meer firma’s wereldwijd hun medewerkers thuis laten werken, bestaat de kans dat de capaciteit niet afdoende is.

In dat geval hebben hulporganisaties (zoals brandweer, ambulance en politie), onderdelen van de kritieke infrastructuur van overheden, en thuiswerkers (mensen die Teams gebruiken) dan absolute voorrang.

Microsoft geeft aan transparant te zijn in hoe Azure-capaciteit beschikbaar wordt gesteld. Dit is te volgen op het Microsoft Trust Center.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6901334). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.