Managed hosting door True

Noors Visma koopt Circle Software

 

Carsten Boje Møller (directeur van Visma Custom Solutions) en Marko Adema (directeur van Circle Software)

Carsten Boje Møller (directeur van Visma Custom Solutions) en Marko Adema (directeur van Circle Software)

De Noorse bedrijfssoftwareleverancier Visma neemt Circle Software over. Dat bedrijf, met kantoren in Eindhoven en Sittard-Geleen, ontwikkelt en implementeert software bij bedrijven in de publieke sector in Nederland. Het is gespecialiseerd in casemanagement- en samenwerkingsoplossingen.

Circle Software is in 1994 opgericht en komt nu in handen van de Visma-groep. Binnen de groep blijft het als een onafhankelijke entiteit bestaan. De bedrijfsnaam wordt binnen het eerste jaar omgedoopt tot Visma I Circle. De tak richt zich, samen met Visma Roxit, op overheids- en onderwijsorganisaties in Nederland. Het bedrijf voorziet hen van oplossingen die de efficiëntie en productiviteit van de medewerkers van publieke instellingen, burgers en studenten moet verbeteren.

Visma Roxit en Circle Software werken al samen bij verschillende klanten, bijvoorbeeld bij de Provincie Overijssel. De partijen verwachten nu via de Visma-familie de samenwerking tot een hoger niveau te tillen. Visma Roxit ondersteunt de processen in het omgevingsdomein, terwijl Circle Software zich focust op digitale samenwerkingsomgevingen. De organisatie benadrukt dat beide bedrijven hun eigen productbeleid blijven voeren en daarmee ‘hun bestaande en nieuwe klanten keuzevrijheid en continuïteit bieden’.

‘De overname is een belangrijke stap in de versnelling van onze groeistrategie. Wij profiteren van de ervaring, kennis en gedrevenheid van Visma. Ik kijk ernaar uit Circle binnen Visma verder te ontwikkelen en de relatie met ons nieuwe zusterbedrijf Visma Roxit te intensiveren. Samen kunnen we klanten keuzevrijheid bieden in combinatie met een completere service’, zegt Marko Adema, ceo van Circle Software.

De Visma Group heeft tienduizend medewerkers in dienst en is actief in de Benelux, Scandinavië, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. In Nederland omvat het softwareaanbod oplossingen voor financieel beheer, hrm, inkoop en e-overheid. Dat doet het vanuit de ondernemingen Visma Connect, Visma Software, Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day en Pinkweb.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6864148). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.