Managed hosting door True

Swemp-corporaties verlengen contract Cegeka-DSA

 

Woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal (verenigd in Swemp) hebben hun contract met Cegeka-DSA met vijf jaar verlengd. Het vijftal gebruikt het softwarepakket Dynamics Empire van de corporatie-automatiseerder.

Het samenwerkingsverband Swemp is opgericht om te komen tot een eenduidige inrichting van het softwarepakket Dynamics Empire. Zo is er beter te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, zoals een overstap naar de cloud, en zijn ervaringen te delen. Ook staan de corporaties samen sterker tegenover de leverancier dan elk apart. Het kwintet beheert in totaal ruim tweehonderdduizend woningen in Nederland.

Volgens Sjoerd van Tussenbroek, directeur Swemp, sluit een klassieke klant-leverancierverhouding niet meer goed aan bij het werken met een bedrijfskritisch softwarepakket. In de nieuwe overeenkomst met Cegeka-DSA zijn daarom wederom afspraken gemaakt op basis van gezamenlijk onderschreven principes. Daaronder vallen samenwerken op basis van vertrouwen, een transparant prijsmodel, softwarevernieuwing in afstemming met de business en samen sturen op kritische succesfactoren.

Swemp praat overigens als lid van de gebruikersvereniging Woondynamics ook mee over toekomstige software-oplossingen van Cegeka-DSA.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6852417). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.