Managed hosting door True

SLTN levert datacenterdiensten aan Wigo4it

It-leverancier wint aanbesteding van gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag

 

Pand SLTN Inter Access

Het pand van SLTN Inter Acces in Hilversum.

SLTN Inter Acces gaat de datacenterproducten en gerelateerde diensten leveren aan Wigo4it. Dit is een overheidscoöperatie die in dienst van de vier grote gemeenten Amsterdam, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag ict-oplossingen ontwikkelt. De raamovereenkomst gaat in op 15 januari volgende haar en heeft een looptijd van twee jaar met een mogelijk verlenging van maximaal een haar en negen maanden. De geschatte omvang bedraagt tussen de anderhalf en twee miljoen euro per jaar.

Het doel van de aanbesteding was de continuïteit van Wigo4it ten behoeve van de dienstverlening aan de vier grote gemeenten te waarborgen, waarbij de functionaliteit van de bestaande installed base van Wigo4it zoveel mogelijk in stand wordt gehouden. Door de aanbesteding aan SLTN te gunnen, zal de ict-dienstverlener tevens onderhoud verrichten aan bestaande it-hardware, vernieuwing en eventuele uitbreiding adviseren en implementeren.

Bij SLTN Inter Access zijn ongeveer vijfhonderd medewerkers actief. Zij doen dit vanuit het kantoor in Hilversum en op locatie bij de klant. Sommige klanten hebben ook activiteiten in andere landen, zoals in Duitsland, Engeland, Ierland en Singapore. Voor deze buitenlandse activiteiten doen zij ook een beroep op SLTN.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6817281). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Wigo4it

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.