Managed hosting door True

Sylvia Bronmans vertrokken als directeur SSC-ICT

Ook adjunct Astrid Zwiers weg; Joop Groen wordt ad interim directeur

 

Sylvia Bronmans

Directeur Sylvia Bronmans is na viereneenhalf jaar vertrokken als directeur bij het Rijksbrede Shared Service Center (SSC)-ICT. Ook adjunct-directeur Astrid Zwiers is weg; zij wordt directeur IT bij de Sociale Verzekeringsbank. Joop Groen neemt als ad interim directeur tijdelijk de honneurs waar. Hij komt over van de Raad van de Rechtspraak waar hij was ingehuurd als kwartiermaker.

Joop Groen

Volgens een zegsvrouw van BZK heeft Sylvia Bronmans - die van P-Direkt overkwam - de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de opbouw en eenwording van SSC-ICT. 'Inmiddels is een nieuwe fase in de ontwikkeling van SSC-ICT aangebroken. Dit voelt voor de directeur als een natuurlijk moment om afscheid te nemen en de tijd te nemen om zich te oriënteren op een nieuwe functie bij de rijksoverheid.'


Zij stelt dat het toevallig is dat behalve de algemeen directeur ook haar adjunct vertrekt. 'Het gaat om twee van de zes directieleden. Aangezien de meeste van onze directieleden al meer dan vier jaar in hun functie zitten, is de kans wat groter dat er mensen tegelijk vertrekken.'

Verder meldt zij dat na de aankondiging van het vertrek van Sylvia Bronmans er gekozen is voor een interim-oplossing om op korte termijn een opvolger voor haar te vinden. Joop Groen is daarom ingehuurd als interim-directeur. Voor de opvolging van Astrid Zwiers wordt op dit moment een oplossing gezocht.

Medio 2017 werd Groen als een van de drie kwartiermakers aangesteld om de (digitale) vernieuwingen in de informatievoorziening van de rechtspraak in de organisatie in te bedden. Hij hield zich bezig met de it-aspecten van de nieuwe organisatie. Ook was hij projectleider bij de SVB, ten tijde van het mislukken van de invoering van MultiRegelingenSysteem.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6634476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.