Managed hosting door True

SIM voegt zich bij de Conxillium-groep

 

Deal handen schudden overname

De Conxillium-groep neemt SIM over. De automatiseerder voor de lokale overheid uit Rotterdam blijft wel als bedrijf en merk zelfstandig opereren. Het idee achter de overname is dat beide entiteiten kennis gaan delen over elkaars specifieke activiteiten om zo overheidsklanten beter te ondersteunen. Ook kan SIM gebruikmaken van ondersteunende diensten zoals it-beveiliging, boekhouding en personeelszaken die bij Conxillium op groepsniveau zijn geregeld.

Bij SIM werken circa zeventig man. Het bedrijf levert software voor de e-dienstverlening van overheden.

Door de overname treedt Frank de Goede (SIM) toe tot de directie van Conxillium in de functie van algemeen directeur, waarmee hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding. Gerton Lusink richt zich op de meerjarenstrategie van de groep en Daniël Tuit blijft algemeen financieel directeur van de organisatie.

Andere Conxillium-bedrijven zijn Beheervisie, Dataquint, Geotax, I-Real, JCC Software, Pharox en Procura. Er werken in totaal ruim tweehonderdvijftig man bij de Conxillium-groep.

Het Leidense Conxillium is in Nederland actief voor gemeenten, waterschappen, provincies, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden op het gebied van sociale diensten, belasting en de omgeving. Ook is de onderneming actief op de Belgische markt met zo'n honderd overheden als klant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6600489). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.