Managed hosting door True

SVB kiest Between voor werving externe ict’ers

 

Werving recruiter recruting

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) stelt Between Staffing vanaf februari 2019 aan als exclusief partner voor de levering van tijdelijk personeel, voornamelijk ict’ers. Het wervingsbureau werkt daarvoor samen met diverse ict-dienstverleners, waaronder Centric, Deloitte, Sogeti en CGI.

Via Between Staffing zoekt de SVB onder meer softwareontwikkelaars, data-analisten en it security-experts. Het Amsterdamse bureau gaat ook tijdelijke accountants, communicatiemedewerkers en mensen voor de afdeling Financiën leveren. De medewerkers worden geselecteerd en gecontracteerd door Between Staffing. Het bedrijf heeft een speciaal SVB-klantteam opgetuigd.

Contractwaarde

De overeenkomst met SVB heeft een looptijd van vier jaar en een contractwaarde van jaarlijks ‘enkele tientallen miljoenen euro’s’. Vanaf afgelopen november levert Between Staffing ook al ict-personeel aan het Ministerie van Defensie, als een van de zeven leveranciers. Met een contractwaarde van vijfhonderd miljoen euro was dat de grootste aanbesteding die Between Staffing ooit won.

Ook Gemeente Vlaardingen, Stichting Nuffic, het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Kasbank maken gebruik van het wervingsbureau. Between Staffing is opgericht in 2000 en specialiseert zich in de werving van tijdelijke medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6597696). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.