Managed hosting door True

SLTN en HPS sluiten pact voor telecom in cloud

 

Cloud

SLTN Inter Access (SLTN) en HPS Connectivity Solutions (HPS) gaan samen geïntegreerde en op cloud gebaseerde telecommunicatieoplossingen aanbieden van met name Mitel. Daarvoor hebben beide partijen een strategische samenwerking gesloten.

Volgens beide bedrijven biedt de combinatie de kans om hoogwaardige oplossingen te leveren en te beheren bij een breed scala aan bedrijven en instellingen. 'Met name als het gaat om de op cloud gebaseerde telecommunicatieoplossingen van Mitel kunnen wij beter tegemoet komen aan de wensen en eisen van veel van onze - gezamenlijke-  klanten. Indien gewenst kunnen we deze oplossingen aanvullen met maatwerksoftware en integreren in de bedrijfsprocessen waar nodig', aldus Eugène Tuijnman, algemeen directeur van SLTN.

Tuijnman voorziet met name meerwaarde bij grotere, complexere aanbestedingen en onderhandse offerte-aanvragen. Zo heeft SLTN veel ervaring met aanbestedingen bij de rijks-, provinciale en gemeentelijke overheid. 'Door bij deze klanten tevens het Mitel-telecommunicatieportfolio aan te bieden middels de ervaring en expertise van HPS ontstaan er voordelen voor alle betrokken partijen,' stelt de SLTN-topman.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6543285). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.