Managed hosting door True

Rijk kijkt met Deloitte naar digitale dienstverlening

Partijen tekenen mantelovereenkomst

 

Marktonderzoek

Om haar dienstverlening naar burgers te optimaliseren, gaat de Rijksoverheid een samenwerking aan met Deloitte Digital. Het consultancybureau focust hierbij vooral op web-analyse en user experience (ux)-onderzoek.

Het nieuwe samenwerkingsverband tussen het Rijk en Deloitte Digital is tweeledig.

Ten eerste biedt Deloitte Digital de Rijksoverheid de komende tijd de helpende hand op het gebied van web-analyses. Hierdoor ondersteunt het bedrijf opdrachtgevers binnen het Rijk zoals ministeries, de Belastingdienst en de Voedsel- en Warenautoriteit bij het zelfstandig uitvoeren van web-analyses via onder andere advies-, analyseprojecten en trainingen.
Voorbeelden van opdrachten binnen dit samenwerkingsverband zijn het ondersteunen van integrale analyses over digitale en niet-digitale kanalen om de ervaring van burgers te verbeteren. Daarnaast wordt er gekeken naar de segmentatie van digitale bezoekers met overeenkomstige kenmerken door middel van machine learning.

Ook voert Deloitte user experience (ux)-onderzoek uit. In dit geval wordt gekeken hoe burgers de digitale middelen van de overheid ervaren. Dit gebeurt door diepte-interviews en usability-tests.

Computable Awards 2018

Deloitte Digital is genomineerd voor de Computable Awards 2018 als Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar. De andere genomineerden zijn Cognizant, CX Company, Intershop, MediaMonks, Sana Commerce, SAP, Sitecore, Snakeware en Squadra. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 30 oktober.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6497568). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.