Managed hosting door True

Het Waterschapshuis contracteert partijen it-inhuur

Cimsolutions/VKA, Linkit, Maandag en Headfirst uitverkoren

 

samenwerking

Het Waterschapshuis (HWH) heeft na een openbare aanbesteding de bedrijven Linkit, Maandag en Cimsolutions in combinatie met VKA (Verdonck, Klooster & Associates) aangetrokken voor directe tijdelijke ict-inhuur. Daarnaast is Headfirst als broker geselecteerd. Naast HWH nemen Waterschap Brabantse Delta, Hoogheemraadschap van Rijnland, Waterschap Schieland en Krimpenerwaard en Waterschap Aa en Maas deel aan deze overeenkomst.

De omvang van de opdracht is circa achttien miljoen euro over een periode van vier jaar. Coördinator Het Waterschapshuis heeft drie inhuurpartijen gecontracteerd in perceel 1 en een brokerpartij (Headfirst) in perceel 2. De raamovereenkomst loopt tot uiterlijk juni 2020. De opdrachten omvatten het leveren van tijdelijke medewerkers en adviseurs tegen een competitief prijsniveau.

HWH is een zogeheten Gemeenschappelijke regeling voor de regie-, beheer-, en uitvoeringsorganisatie op het gebied van digitale informatievoorziening van de waterschappen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6480279). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.