Managed hosting door True

Overheid verlengt weer OT2010-contract met Detron

 

De Haagse Inkoop Samenwerking (HIS), onderdeel van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR|HIS), verlengt wederom het OT2010-contract met Detron ICT Groep. Dat is een aanbestedingsproject voor telecomdiensten bij de Rijksoverheid. De ict-dienstverlener uit Veenendaal verzorgt binnen dit project het voice over ip (VoIP)-cluster.

It-consultant Detron levert, implementeert en beheert sinds april 2012 voice over ip (VoIP)-systemen voor de Rijksoverheid onder het raamcontract OT2010. Negen ministeries, inclusief ongeveer honderd rijksoverheidsorganisaties maken gebruik van deze overeenkomst.

Eind 2011 startte de aanbesteding voor dit VoIP-cluster. Het ging om een contract met een looptijd van twee jaar, die maximaal zes keer met één jaar verlengd kon worden. Inmiddels is het contract voor de vijfde keer verlengd. Hiermee wordt naar eigen zeggen de maximale looptijd bereikt en wordt het contract volledig uitgediend.

Jan Gudde, cio bij Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), zegt dat het bijzonder is dat een contract als dit voor een vijfde keer wordt verlengd. ‘Dit kan alleen op basis van een goede samenwerking en een hoge servicegraad.’

De betrokken partijen bouwen de aankomende periode samen verder aan de ontwikkeling van kennis, kunde en organisatie om in te spelen op de veranderende marktvraag en de transitie naar unified communications (uc) in gang te zetten.

Detron ICT Group

Detron levert (hybride) clouddiensten, werkplekmanagement, lifecycle services, it security services en (unified) communication-oplossingen. Het bedrijf heeft 450 medewerkers in dienst verspreid over kantoren in Veenendaal, Raamsdonksveer, Den Bosch en Heerlen. De organisatie realiseert een jaaromzet van ruim negentig miljoen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6363636). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.