Managed hosting door True

Belastingdienst eist miljoenen van Lost Boys

 

HAARLEM - De Belastingdienst eist circa vier miljoen euro van Lost Boys Interactive media, een dochterbedrijf van de Amsterdamse internetonderneming.

Dit meldt Het Financieele Dagblad op basis van het prospectus dat Lost Boys heeft gepubliceerd voor de overname van de Zweedse branchegenoot Iconmedialab. Het bedrag dat de Belastingdienst opeist betreft niet betaalde belastingen over aandelenopties. Volgens het FD lopen de gesprekken tussen de directie van Lost Boys en de Belastingdienst nog en heeft het internetbedrijf geen voorziening getroffen.   Lost Boys en Iconmedialab kondigden eind 2001 aan hun krachten te bundelen. De nieuwe joint venture startte met vijftienhonderd medewerkers, maar dit aantal werd door de benodigde kostenbesparingen in snel tempo teruggeschroefd naar 1150. Bovendien werd een aantal buitenlandse vestigingen gesloten.   De nieuwe combinatie is, zo blijkt uit het prospectus, zwaar verliesgevend. Over 2001 is het operationeel verlies opgelopen naar 141 miljoen euro op een omzet van 158 miljoen euro.   Marten Dijkstra

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6354). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.