Managed hosting door True

I3 groep wint opslag-contract 50 miljoen bij fiscus

Tectrade en Misco Solutions onderaannemer bij ROAD Belastingdienst Storage

 

Winnaar

De derde Road (Rijksoverheid Aanbesteding Datacenters)-aanbesteding, ROAD Belastingdienst Storage, is definitief gegund aan ict-dienstverlener i3 groep, in combinatie met de onderaannemers Tectrade en Misco Solutions. Het bedrijf uit Vianen is de komende drie jaar verantwoordelijk voor alle vraagstukken bij de fiscus op het gebied van data- opslag en daarbij horende diensten. Het contract heeft een geraamde waarde van vijftig miljoen euro en kan met een jaar worden verlengd.

Voor de i3 groep is het binnenslepen van het contract een zeer welkome opsteker nadat het bij de tweede Road-aanbestedingen als hoofdaannemer buiten de boot viel. In tegenstelling tot deze twee tenders werd er in de derde Road-selectieprocedure maar naar één hoofdaannemer gezocht. Ook bij het vorige contract voor opslagsystemen ging het nog om meerdere mantelpartijen: toen gunde de Belastingdienst aan de i3 groep, Scholten Awater en PQR. Deze raamovereenkomst expireerde eind 2017.

De aanbesteding Road Belastingdienst Storage is gecoördineerd het Inkoopuitvoeringscentrum (IUC) Noord, onderdeel van het ministerie van OCW.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6277751). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.