Managed hosting door True

Protinus IT wint twee keer bij IWR2016 Rijk

Bechtle/Buyitdirect (wp), Centralpoint (beeldscherm) en Scholten Awater (wp en beeldscherm) medewinnaars

 

stijging

Ict-dienstverlener Protinus IT uit Houten is mede-winnaar geworden van twee aanbestedingen in het kader van ICT Werkomgeving Rijk (IWR2016). Het gaat om de aanbestedingen Vaste ict-werkplekken en Beeldschermen. De raamovereenkomsten hebben een maximale looptijd van vier jaar.

Bij IWR2016|Vaste ict-werkplekken gaat het om de verwerving van apparatuur, zoals desktop-pc's (fatclients), thinclients en zeroclients, all-in-one-pc's en hybride varianten van deze apparaten, en aanvullende diensten, zoals reparatie en garantieafhandeling.

Naast Protinus IT zijn Bechtle Direct in combinatie met Buyitdirect.com en Scholten Awater de winnaars. De aanbestedende dienst schat het volume voor de aanschaf van Vaste ict-werkplekken op zo’n twintigduizend stuks per jaar. De financiële omvang per jaar komt naar schatting uit op twaalf miljoen euro, inclusief de bijbehorende dienstverlening.  

Beeldschermen

De aanbestedende dienst schat het volume voor de aanschaf van IWR2016|Beeldschermen voor ict-werkplekken op zo’n vijfentwintigduizend stuks per jaar. De financiële omvang per jaar komt naar schatting uit op vijf miljoen euro inclusief bijbehorende dienstverlening. Naast Protinus IT zijn Centralpoint en Scholten Awater de winnaars geworden van deze tender.

IWR

Aan de IWR-aanbesteding nemen tien ministeries deel en organisaties als De Nederlandsche Bank (DNB), de Sociale Verzekeringsbank (SVB), Staatbosbeheer en de Belastingdienst. In totaal hebben 103 overheidsorganisaties samen aanbesteed.

Naast de tenders Vaste ict-werkplekken en Beeldschermen bestaat de IWR2016-aanbesteding nog uit de onderdelen LAM (Laptops, Accessoires, Mobiele ict-Werkplekken), Mfp-faciliteiten en netwerkprinters, Vaste telefonie, Mobiele communicatiediensten, Inbound (klantcontactdiensten), Sms-gateway én VoIP-centrales.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6023720). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.