Managed hosting door True

Groen licht voor werkplekgunning politie

 

Politie

De Nationale Politie kan met een gerust hart de aanbesteding 'Werkplekapparatuur en gerelateerde Diensten' afronden. Dit omdat HP Inc. het dreigende kort geding heeft ingetrokken. De hardwareleverancier wilde bezwaar maken tegen de gunning aan Dell in twee van de vier percelen: de levering van hardware voor vaste werkplekken en voor mobiele werkplekken.

Een politiewoordvoerder meldt: 'Het kort geding is een paar dagen voor de zitting ingetrokken en heeft dus niet plaatsgevonden. We hebben geen reden gekregen waarom het is ingetrokken. De definitieve gunning wordt nu voorbereid. De politie doet in deze fase van de aanbesteding geen verdere mededelingen.'

Naar verluidt wilde HP Inc. bezwaar maken tegen een nog niet bestaand werkplekapparaat dat Dell in haar aanbieding had opgevoerd. Beide bedrijven geven in een reactie echter alleen aan dat HP Inc. de zaak inderdaad heeft teruggetrokken.

Andere percelen

Het derde perceel in de aanbesteding gaat over de levering van beeldschermen. Die zou voorlopig gegund zijn aan drie partijen: Eizo, Fujitsu en Switch IT.
Perceel vier, Overige werkplekapparatuur en diensten (niet-standaard werkstations, randapparatuur, accessoires en ondersteunende diensten), zou in de wacht zijn gesleept door Scholten Awater.

Het gaat om contracten voor vier jaar. De exacte omvang is niet bekendgemaakt, maar het zou om miljoenen gaan. De politie komt met nadere mededelingen als er definitief tot gunning is overgegaan. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6003812). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.