Managed hosting door True

Aces Direct is Tilburgs bedrijf van de maand

 

Wethouder Erik de Ridder (links) reikt de prijs uit aan Aces Direct-directeur Tom Coehorst.

It-leverancier Aces Direct is door gemeente Tilburg uitgeroepen tot ‘Tilburgs bedrijf van de maand’. Deze ondernemingen zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. De leverancier sleept de prijs in de wacht door de innovatieve bedrijfsvoering en betrokkenheid bij de maatschappij.

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bedrijfsbezoek. Volgens de gemeente toont Aces Direct betrokkenheid bij de Brabantse stad en blinkt de onderneming uit in goed werkgeverschap. 

MVO

Het nieuwe kantoor van Aces Direct.

Directeur Tom Coehorst is blij met de waardering uit de regio. ‘Het is niet alleen de uitverkiezing, maar ook de reden waarom we deze waardering krijgen die me goed doet. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) is namelijk een belangrijk punt binnen de organisatie.’

Voor Coehorst is het belangrijk de ingeslagen weg vol te houden. ‘De filosofie van ons bedrijf is een ‘persoonlijke klik’. Dat principe trekken we niet alleen naar onze klanten door maar overal. Onze kantoorruimte is bijvoorbeeld geen standaard werkplek maar een volledig dorp binnen het gebouw. Hierbinnen werken we onder andere aan augmented reality, virtual reality en 3d-printing. Alles wat met it te maken heeft is straks verweven met deze ruimte.’

Aces Direct, opgericht in 2000 door toenmalig student Tom Coehorst, levert it-oplossingen, it-producten en it-diensten. Bij de onderneming werken zo’n 55 medewerkers. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5987649). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.