Managed hosting door True

Misco Solutions levert hardware aan gemeenten en GGD

 

Ict-dienstverlener Misco Solutions uit Amstelveen heeft een raamovereenkomst voor twee jaar gesloten voor de levering van hardware aan een zestal gemeenten en GGD Hollands Noorden. De overeenkomst volgt uit de gunning van een Europese aanbesteding aan Misco Solutions. In totaal deden vijf partijen een gooi naar de opdracht.

De tweejarige raamovereenkomst voorziet in de regio Noord-Holland Noord de GGD Hollands Noorden en de gemeenten Alkmaar, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heilo en Hoorn van levering van ict-hardware en aanvullende dienstverlening voor circa drieduizend werkplekken. Het akkoord is hierna nog te verlengen met twee keer een jaar. 

Individuele afspraken

Elke organisatie sluit met de ict-dienstverlener een aparte overeenkomst af, die voorziet in de levering van servers en werkplek-apparatuur, waaronder thin clients, fat clients, laptops, beeldschermen, mobiele devices en accessoires. Daarnaast tekent Misco Solutions voor onder andere garantieafhandeling, onderhoudsdiensten op apparatuur buiten garantietermijn, uitgepakt leveren in rolcontainers, installatie op locatie en afvoer van oude apparatuur, inclusief dataverwijdering en overige bijpassende dienstverlening op basis van ISO 27001-standaarden.

Misco Solutions is het resultaat van een fusie begin dit jaar tussen ict-dienstverlener Misco Solutions en hardware- en softwareverkoper Misco Nederland. Sinds juli 2016 werken de bedrijven samen vanuit hetzelfde kantoor in Amstelveen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5976617). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.